Mijn verhaal over jane iredale

Mijn verhaal over jane iredale

Ik draag al van mijn 16 jaar elke dag make-up, dit omdat ik aanleg heb voor couperose en ik mijn rode wangetjes wou bedekken. Mijn make-up kwam toen van de bekende drogeristerijen en parfumerie’s, zowel goedkope merken als hele dure merken, alles had ik geprobeerd. Ik had steeds het gevoel dat er dikke, zware laag make-up op mijn huid lag en ook kon ik nooit de juiste kleur foundation vinden waardoor ik makkelijk strepen had en je zag vaak het verschil qua kleur van mijn gezicht tegenover mijn nek. Ik kreeg ook veel last van zwarte puntjes of zelfs puistjes omdat de make-up mijn huid telkens verstopte. Ook oogde mijn huid niet gezond en zag het er ook heel ‘geplamuurd’ uit.

Ik had er genoeg van en begon mij meer te verdiepen in de wereld van make-up. Ik ben dan minerale make-up tegengekomen. Ook daar had ik veel in geëxperimenteerd, maar ik had steeds het gevoel dat het mijn roodheden er nog steeds doorkwamen en de make-up niet heel de dag goed bleef zitten.

Maar dan ben ik het fantastische merk jane iredale tegengekomen en WAUW ik was op slag verliefd! Ik had nog nooit zoveel verschillende foundations gezien. Telkens met een heel uitgebreid gamma aan tinten om zo voor iedere huid de perfecte match te hebben. Het eerste wat mij opviel was dat ik totaal niet het gevoel had dat er make-up op mijn gezicht zat, mijn roodheden verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had een gezonde frisse uitstraling!

Ze vertelde mij ook deze zin ‘Once you go jane, you never go back…’ ik zal het nooit vergeten maar ik dacht jaja… maar EFFECTIEF, ik ben verslaafd sindsdien kan ik geen dag zonder mijn favoriete producten van jane iredale. Byebye zwarte puntjes, dikke ‘plamuursels’ en grauw uitziende huid.

Elke dag krijg ik een MEGA portie zelfvertrouwen! Ik krijg ook telkens de opmerking van ‘Wauw Chiara je hebt zo’n mooie gezonde huid!’ En dat is allemaal dankzij de fantastische heilzame producten van jane iredale in combinatie met IMAGE Skincare.

Het is nu mijn missie om jou kennis te laten maken met deze fantastische producten en je weet wat ze zeggen ‘once you go jane, you never go back…’ ;-)

 

Veel liefs,

Chiara

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.