Huidverzorgende minerale make-up

Ben jij op zoek naar een perfecte make-up met 100% natuurlijke en gezonde ingrediënten?

Zoek dan niet verder!

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

Waarom jane iredale?

Bij jane iredale ben je er 100% zeker van dat de producten 100% natuurlijk zijn, gezond zijn en elk huidtype kunnen verder helpen.

De producten werken actief mee aan het beschermen van de huid en preventief op de vorming van huidkanker. Hierdoor dragen ze als énige make-up merk de Skin Cancer Foundation label. Zelfs mensen waarvan hun huid extra gevoelig is door een ziektebehandeling zoals chemo, kunnen deze make-up dragen.

Daarom heb ik mijn hart verloren aan deze producten én ik ben er van overtuigd dat jane iredale jouw hart ook gaat veroveren!

MAKE-UP behandelingen

FOUNDATIONTEST

Wil jij enkel advies over welke foundation nu bij jou past? Dan gaan we hierbij kijken welke foundation dé perfecte match is met jouw huid en wensen!

GRATIS

MAKE-UP ADVIES (1 persoon)

Wil jij graag kennis maken met de skincare make-up van jane iredale? Hierbij krijg je een persoonlijk advies aangepast aan jouw wensen.

PRIJS €60*

*Bij aankoop vanaf €150 aan producten wordt er €50 in mindering gebracht*

MAKE-UP WORKSHOP

Met een hapje en een drankje verwelkom ik jullie graag om stap voor stap alles te overlopen om thuis een perfecte make-up te creëren. Jullie kunnen hierbij de keuze maken van wat jullie willen leren (de perfecte basis, smokey eyes, camoufleren, contouren,...) Tijdens de workshop kunnen jullie alsook alle tips & tricks noteren op de face chart zodat jullie deze steeds ter beschikking hebben.

Make-up Workshop is vanaf 2 personen tot max. 4 personen.

PRIJS €75*

Prijs is per persoon*

Bij aankoop vanaf €150 wordt er €50 in mindering gebracht*

MAKE-UP

Heb jij een feestje gepland of een uitstap en wil jij er stralend uitzien? Of wil je eens jouw make-up uit handen geven? Dan is dit ideaal voor jou. Hierbij gaan we een volledige make-up doen aan de hand van jouw wensen en noden.

PRIJS BESTAANDE KLANT €50

PRIJS NIEUWE KLANT €60

BRIDAL MAKE-UP

Proficiat met jullie verloving!

Wil jij op jouw speciale dag je geen zorgen hoeven maken over de make-up? Dan is dit voor jou! Hierbij neem ik uitgebreid de tijd om naar jouw wensen te luisteren om voor dé perfecte make-up te zorgen op jouw speciale dag!

PRIJS €120

*Inclusief proef-make-up, exclusief kilometervergoeding buiten ESSEN*

Reviews

 • Ik heb mij zelden zo voelen stralen als op mijn trouwdag met die make-up! Echt heeel leuk!

  Jolien V.G.
 • Super fantastisch geholpen, Chiara neemt haar tijd voor je, je krijgt een super goede uitleg over de top-producten waar ze mee werkt en zelf is ze meer dan geweldig!

  Sharon W.
 • Heb vandaag zoveel complimenten gekregen dat ik straalde!!! Allemaal dankzij jou! 🥰 Wat het toch doet de juiste producten en de juiste make-up!

  Marleen V.
 • Vandaag proef make-up gehad voor mijn trouw! Ze vertelt wat ze doet en waarom. Ze geeft een eerlijke mening maar ik kreeg volledig de kans om iets aan te passen naar mijn zin. Enthusiast, energiek en wil het beste voor de klant! En natuurlijk met een top resultaat!

  Nina V.
 • Chiara is allereerst iemand waarbij je je direct op je gemak voelt. Iemand die weet wat mooi past Qua make up en op gebied van Schoonheid een krak is in haar vak. Ik kom heeeeel graag bij haar

  Ashley S.
1 of 5

Voor & na make-up sessie

Guarantees

 • Leaping Bunny Program

  Make-up die lief is voor je huid maar ook lief is voor de dieren. Noch de ingrediënten, noch de producten worden getest of gebruikt op dieren!

  Erkend door Peta & Leaping Bunny

 • Clean Beauty

  jane iredale bevat geen:

  Vulstoffen, kunstmatige geurstoffen, chemicaliën, bewaarmiddelen, zware metalen, ftlaten, petrolium derivaten, mineralen in nanoformaat

 • Skin Cancer Foundation

  Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Bij het dagelijks dragen van deze producten werken ze actief mee aan het beschermen van de huid en preventief op de vorming van huidkanker. Ze worden dan ook aanbevolen en gelabeld door de Skin Cancer Foundation.

 • Recycle

  Jane iredale maakt zoveel mogelijk gebruik van recycle items en maakt zoveel mogelijk gebruik van herbruikbare verpakkingen