De ultieme manier om jouw huid te leren kennen!

Een succesvolle behandeling van de huid begint met een goede en juiste analyse van jouw huid. Hiervoor werk ik met de OBSERV 520X, de rolls royce onder de huidanalyse toestellen.

Ik vind het zeer belangrijk om altijd te starten met een huidanalyse omdat we enkel zo de juiste behandelingen en of producten kunnen selecteren voor jouw huid. Dit is essentieel om effectieve huidverbetering te kunnen bekomen en huidproblemen aan te pakken.

Met het blote oog zien we helaas niet alles, hiervoor heb je absoluut een huidanalyse toestel nodig om de diepere huidlagen in beeld te kunnen brengen door de verschillende lichtbronnen in het apparaat. Doorheen jouw behandeltraject kunnen we meerdere foto's nemen en de getrokken foto's steeds vergelijken met de 'oudere' foto's. Zo kunnen we tijdig bijsturen waar nodig en kan je de verbeteringen aan jouw huid met jouw eigen ogen waarnemen.

Doordat we in de diepere huidlagen kunnen kijken met de OBSERV 520X kunnen we zelfs huidproblemen voor zijn, fantastisch toch!

Het aller-leukste: achteraf ontvang jij jouw foto's, behandeladvies en productadvies in je mailbox zodat je steeds alles binnen handbereik hebt en zelf je evolutie kan opvolgen.

Huidanalyse m.b.v. de OBSERV 520X

Dé START van jouw huidverbeteringstraject!

Alles van ... wordt hiermee zichtbaar:

◦ pigmentatie (hyper/hypo)

◦ zonneschade

◦ melasma

◦ textuur

◦ verslappingen

◦ fijne lijntjes en rimpels

◦ roodheden

◦ gevoeligheden

◦ onzuiverheden & verstoppingen

◦ acne

◦ hydratatie, droogte, vet,...

Maak HIER EEN AFSPRAAK

Behandelingen

GRATIS Huidanalyse

Wij gaan hierbij samen een intake gesprek uitvoeren waarbij we alles overlopen qua wensen, levensstijl of huidproblemen. Wat wil je verbeteren, loop je ergens tegenaan, weet je niet waar aan te beginnen of ben je eens benieuwd hoe ik te werk ga en waar ik jou mee kan helpen? We gaan met de OBSERV 520x foto's nemen van jouw huid om huidproblemen in de huid op te sporen en effectief te kunnen aanpakken. Steeds met gratis behandel en productadvies.

GRATIS

CHIQUE'S First HydraFacial (gratis huidanalyse + HydraFacial behandeling)

Is het jouw eerste keer voor een HydraFacial bij CHIQUE by Chiara? Dan is deze optie geschikt voor jou!


Hierbij starten we met een gratis huidanalyse m.b.v. de OBSERV 520X en daarna gaan we een Hydrafacial naar keuze uitvoeren:

1. CHIQUE'S DIAMOND HydraFacial

Lymfedrainage, dermaplaning, 3 basis stappen, premium booster(s), medisch led, eye en lip perk, nek & decolleté booster, hydrojelly masker

Op en top LUXE!

2. HydraFacial Platinum

Lymfedrainage + 3 basis stappen + premium booster(s) + medisch led

3. HydraFacial Deluxe

3 basis stappen + premium booster(s) + medisch led

4. HydraFacial Signature

3 basis stappen (max. 25 jaar)

PRIJZEN VARIËREN TUSSEN €160-€399

CHIQUE'S First Treatment (huidanalyse + 1ste behandeling)

Is het jouw eerste keer voor een gelaatsbehandeling bij CHIQUE? Dan is deze optie geschikt voor jou!
Hierbij starten we met een huidanalyse m.b.v. de OBSERV 520X en daarna gaan we een behandeling naar keuze uitvoeren:
Keuze behandelingen uit:

Optie 1: Bronze Treatment 30': Snelle, maar effectieve behandeling om de huid een korte boost te geven.
"Dubbele reiniging, zachte peeling, keuze uit: extracties, massage of masker, serum, oogverzorging, dag of nachtcrème en lipverzorging"

Optie 2: Silver Treatment 60': De uitgebreide versie van de Quick Treatment. Dé start naar huidverbetering!
"Dubbele reiniging, Level 1 of 2 peeling, extracties, ontharen van de wenkbrauwen & bovenlip, massage van het gelaat, nek, decolleté en schouders, masker, serum, oogverzorging, nek & decolleté verzorging, dag/nachtcrème, lipverzorging"

Optie 3: Golden Treatment 60': het neusje van de zalm, hierbij ervaar je de totale luxe van effectieve huidverbetering.
"Dubbele reiniging, epileren van wenkbrauwen, bovenlip en kin, dermaplaning, Level 1 of 2 peeling, extracties, masker met booster, massage van het gelaat, nek, decolleté en schouders, hydrojelly masker met extra booster, serum, oogverzorging, nek & decolleté verzorging, dag of nachtcrème en lipverzorging. Indien gewenst kan er een vleugje minerale make-up aangebracht worden"

PRIJZEN VANAF €65

"Samen gaan we voor een stralende huid een leven lang!"

Reviews

 • Gelaatsanalyse is superinteressant! Professionele uitleg en tips gekregen. Na een aantal maanden ga ik dit zeker opnieuw doen om de resultaten van de productjes te bekijken.

  Eveline V.L.
 • Super vriendelijk onthaal, duidelijke uitleg en een top resultaat

  Veronique V.L.
 • Super lief ontvangen. Je krijgt een goede uitleg en goed advies. Ik zou Chiara echt aanraden. Een madam die weet wat ze doet en super vriendelijk is 😊

  Yana
 • Chiara is erg vriendelijk & geen enkele vraag is te veel! Je wordt ontvangen in een huiselijke sfeer waardoor je jezelf direct op je gemak voelt!

  Lynn
1 of 4