Een stralende huid, een leven lang!

Huidverbetering & ontspanning? Dat kan bij CHIQUE by Chiara.

Ieder huidprobleem kan aangepakt worden door middel van huidverbeterende behandelingen met cosmedische producten die effectief doen wat ze beloven.

Dit allemaal samen met ultieme ontspanning, jouw waardevolle ME-TIME.

Want samen gaan we voor een stralende huid, een leven lang!

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

Elke huid is uniek, daarom is elke behandeling dat ook!

Elke behandeling wordt steeds afgestemd op jouw huidconditie, jouw wensen en jouw noden. Een unieke formule waardoor we effectief huidverbetering kunnen bekomen. Ik werk ook enkel met de zéér hoogwaardige producten van IMAGE Skincare. Deze bevatten geen parfum of schadelijk stoffen, enkel de beste hoogwaardige ingrediënten die effectief doen wat ze beloven.

Gelaatsbehandelingen

Golden Treatment 120'

Het neusje van de zalm, hierbij ervaar je de totale luxe van effectieve huidverbetering.

"Dubbele reiniging, epileren van wenkbrauwen, bovenlip en kin, dermaplaning, Level 1 of 2 peeling, extracties, masker met booster, massage van het gelaat, nek, decolleté en schouders, hydrojelly masker met extra booster, serum, oogverzorging, nek & decolleté verzorging, dag of nachtcrème en lipverzorging. Indien gewenst kan er een vleugje minerale make-up aangebracht worden"

*Bij deze behandeling heb je alles van supplementen met maar liefst een korting van 20 euro!!*

PRIJS €180

Dermaplaning DELUXE

Met een chirurgisch mesje worden alle dode huidcellen en donsharen verwijderd van het gelaat. Zorgt voor een stralende, zachte huid waarbij de haartjes niet dikker/donkerder terugkomen. Het zorgt er ook voor dat producten tot wel 60% beter kunnen inwerken dan zonder dermaplaning!

Bij de Dermaplaning DELUXE wordt er extra medisch led therapie toegevoegd. Zo worden de resultaten met 40% extra verbeterd!
Gaat de huid ook extra kalmeren, werkt anti aging, herstelt de huid en geeft een prachtige glow! Ook kunnen we medische ledtherapie inzetten om de acné bacterie te verminderen!

PRIJS €120

Silver Treatment 75'

De uitgebreide versie van de Quick Treatment, inclusief ontharen van de wenkbrauwen & bovenlip en een level 1 of 2 peeling. Dé start naar huidverbetering!

"Dubbele reiniging, Level 1 of 2 peeling, extracties, ontharen van de wenkbrauwen & bovenlip, massage van het gelaat, nek, decolleté en schouders, masker, serum, oogverzorging, nek & decolleté verzorging, dag/nachtcrème, lipverzorging"

PRIJS €115

Next Level Peel Treatment

Liever een stapje verder gaan in huidverbetering? Dan is deze behandeling perfect voor jou!

Dit is enkel te boeken als je al meerdere treatments hebt gehad bij CHIQUE by Chiara en je alle producten van IMAGE Skincare gebruikt.

Wil jij hierbij een extra voordeel? Kies dan voor een kuur = 5 behandelingen + ontvang 1 behandeling GRATIS!

Een volledige kuur bestaat uit 6 behandelingen, steeds met een interval van minstens 2 weken. Zo duurt een kuur minstens 12 weken.
Dit is een intensief traject naar ultieme huidverbetering! Aanpak van acné, couperose, rosacea, onzuiverheden, (hyper)pigmentatie, melasma, sproetjes, littekens, rimpels, fijne lijntjes, vale en doffe huiden, ouderdomsvlekken, verslapping, anti aging,...

Dit steeds met gepersonaliseerd advies zodat we de mooiste en beste resultaten kunnen behalen voor jouw huid.

Een kuur wordt betaald in 1 of 2 delen. Betalen in 1 deel gebeurt bij de eerste afspraak, betalen in 2 delen dan betaal je 50% bij je eerste peeling en 50% bij de tweede peeling

PRIJS ENKELE BEHANDELING €130

KUUR = 5+1 GRATIS

TOTAAL KUUR €650

Bronze Treatment 30'

Laat je gezicht stralen in een handomdraai! Geniet van een snelle en effectieve gelaatsbehandeling die je huid direct een boost geeft. Met deze quick behandeling voel en zie je het verschil meteen.

"Dubbel reinigen, zachte peeling, keuze uit: extracties, masker of massage, serum, oogcrème, dag-/nachtcrème, lipverzorging"

ENKEL ALS ONDERHOUDSBEHANDELING OF TUSSENBEHANDELING EN VOOR PERSONEN TOT 25 JAAR

PRIJS €65

+ Supplementen huidverbetering

+ SUPPLEMENT Dermaplaning

Met een chirurgisch mesje worden alle dode huidcellen en donsharen verwijderd van het gelaat. Zorgt voor een stralende, zachte huid waarbij de haartjes niet dikker/donkerder terugkomen. Het zorgt er ook voor dat producten tot wel 60% beter kunnen inwerken dan zonder dermaplaning!

"Dubbele reiniging, lichte exfoliatie, dermaplaning, enzymenpeeling, verfrissend vliesmasker, serum, oogverzorging, dag-of nachtcrème, lipverzorging"

*Enkel bij te boeken bij een Bronze/Silver Treatment*

PRIJS €60

+ SUPPLEMENT Hydrojelly Mask

De hydrojelly-masks zijn doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De hydrojelly-masks vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling. Er zijn verschillende hydrojelly-masks beschikbaar, deze passen we aan op jouw huidprobleem. De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Dit trekt vacuüm waardoor de elektrolyten en andere werkstoffen worden samengeperst voor een optimale absorptie!

*Enkel bij te boeken bij een Bronze of Silver Treatment*

PRIJS €25

+ SUPPLEMENT Verven van de wimpers

Verven van de wimpers enkel bij te boeken bij een Gelaatsbehandeling

PRIJS €20

+ SUPPLEMENT Verven van de wenkbrauwen

Verven van de wenkbrauwen enkel bij te boeken bij een gelaatsbehandeling

PRIJS €20

”Samen gaan we voor een stralende huid, een leven lang!”

Reviews

 • Eerste keer bij Chiara en ontzettend tevreden! Ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij haar. Nog nooit eerder zo'n zorgvuldige gelaatsbehandeling gehad. Meteen ook dermaplaning uitgeprobeerd en wat een resultaat! Mijn huid is veel zuiverder. Heel leuk ook om staaltjes mee naar huis te krijgen van de producten met daarbij een uitgebreide uitleg. Ik kom zeker terug en ga ondertussen de webshop al eens verkennen!

  Eveline V.L.
 • Ik had vanochtend de Dermaplanning behandeling en ben ontzettend blij met het resultaat! Wat een fijn gevoel. Dank je voor jouw fijne zorgen en expertise Chiara!

  Stephanie S.
 • Super goede en duidelijke uitleg, alles word stap per stap bekeken en getest :) eindelijk de juiste producten gevonden voor mijn huid!

  Ayla T.
 • Goede informatie over het gebruik van producten van de gelaatsbehandeling, heb gelijk mijn skincare routine ge-upgrade. Chiara weet echt waar ze mee bezig is. Ik loop altijd met een fijn gevoel en een hoop zelfvertrouwen terug de deur uit.

  Caroline L.
 • Zeer warm en gezellig ontvangst. Zo ook een enorm gezellige/ mooie plek, echt om tot rust te komen! Dankjewel voor de fijne behandeling!

  Nikki P.
 • Geweldig me-time momentje gehad vandaag ☀️Ik had gekozen voor de dermaplanning en wat een verschil! Chiara is een geweldige meid die echt wel weet waar dat ze mee bezig is. Ik kom vaker!🤗

  Tilisha S.
1 of 6