HYDRAFACIAL®

"THE BEST SKIN OF YOUR LIFE STARTS HERE"

HydraFacial® is een award-winning, intensieve, non-invasieve behandeling die je huid reinigt, exfolieert en hydrateert in één snelle en efficiënte behandeling. Het geeft de huid meer stevigheid en elasticiteit maar is ook de ideale behandeling bij roodheden, acne, zwarte puntjes, onzuiverheden, huidstructuur en bruine vlekjes. HydraFacial® werkt in op fijne lijntjes en de huidtextuur en geeft je huid een fantastische glow!

Het is een diepe verzorging, maar toch is er slechts een kleine kans op irritatie, waardoor deze behandeling voor bijna elk huidtype kan en is DE populairste behandeling voor hem & haar!

Boek hier jouw HydraFacial®

HydraFacial® behandelingen bij CHIQUE by Chiara

CHIQUE'S DIAMOND HydraFacial

Bij deze all-in behandeling wordt er een combinatie gemaakt van de HydraFacial Platinum (lymfedrainage + premium booster(s) + medisch led) met als extra's de luxe hals en decolleté booster + Lip en Eye perk (inclusief thuisproducten!), een hydrojelly masker en een nek, schouder & decolleté massage voor een zalige ervaring met gegarandeerd geweldig resultaat!

Op en top LUXE dus!

PRIJS €399

120 minuten

HydraFacial Platinum

TOPFAVORIET!

Deze Platinum behandeling combineert alles van de HydraFacial Deluxe (Boosters + LED-therapie) MET een ontspannende lymfedrainage.


De lymfedrainage zorgt voor een ware detox van de huid: voert afvalstoffen en overtollig vocht af en activeert de huid zodat alle werkstoffen die erna komen vele beter opgenomen worden. Geeft een enorme energie-boost aan de huid.


Wanneer de lymfen doorstromen zijn de cellen voorzien van vers vocht waardoor de huid er fris en levendig uitziet.

Be ready to glow & feel CHIQUE!

PRIJS €225

75 minuten

HydraFacial Deluxe

Hierbij voeren we de 3 basis stappen uit en voegen we gepersonaliseerde BOOSTERS toe op basis van jouw huidprobleem(en): fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, huidstructuur, pigmentatie, vergrote poriën of een verstopte huid.


Omdat er boosters worden toegevoegd werken we altijd met medische LED-therapie, dit zorgt ervoor dat de gepersonaliseerde boosters nog dieper in de huid kunnen inwerken. LED-licht werkt ook enorm kalmerend & herstellend en verhoogt het resultaat met maar liefst 40%!


Deze behandeling kan je ook combineren met een tal van andere personalisaties

PRIJS €200

55 minuten

HydraFacial Signature

Basis HydraFacial waarbij we de 3 basis stappen gaan uitvoeren en op 30 minuten jouw huid een boost gaan geven:


1. REINIGEN & PEELING
2: EXTRACTIE & HYDRATATIE
3: VOEDING & BESCHERMING

Deze behandeling is enkel geschikt voor personen tot 25 jaar.

PRIJS €160

30 minuten

+ extra personalisaties

1. Nek & Decolleté Booster

€50

2. Eye Perk

€45

3. Lip Perk

€45

4. Dermaplaning

€60

5. Hydrojelly masker

€25

6. Nek, schouder & decolleté massage

€25

HydraFacial® bij CHIQUE by Chiara

  • STAP 1: REINIGEN & PEELING

    De huid wordt op een zachte manier gereinigd. Met een milde exfoliëring worden de dode huidcellen in de bovenste huidlaag zachtjes verwijderd waarna een nieuwe huidlaag wordt blootgelegd.

  • STAP 2: EXTRACTIE & HYDRATATIE

    Hierbij worden alle onzuiverheden & zwarte puntjes uit je poriën gezogen. Dit is volledig pijnloos en het resultaat ervan zie je op het einde in de 'Gunkie'. Hyaluronzuur zorgt tegelijkertijd voor een enorme hydratatieboost.

  • STAP 3: VOEDING & BESCHERMING

    In de derde stap voeden we de huid met antioxidanten en peptiden, eventueel aangevuld met extra opties om het resultaat te versterken. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde, stralende gloed!

Naast de 3 BASIS Stappen van de HydraFacial® behandeling zijn er nog een tal van personalisaties:

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een ontspannende toevoeging aan jouw HydraFacial®.

Het is een echte detox voor de huid doordat het afvalstoffen gaat afvoeren, de doorbloeding stimuleert en de huid lichtjes plumpt. Hierdoor wordt alles wat daarna gebeurt vele beter opgenomen!

Deze stap helpt ook bij het helen van chirurgische wonden of zwellingen. Wanneer de lymfen doorstromen zijn de cellen voorzien van vers vocht waardoor de huid er fris en levendig uitziet.

*standaard in de HydraFacial Platinum en CHIQUE'S DIAMOND HydraFacial

Dermaplaning

Met een chirurgisch mesje worden alle dode huidcellen en donsharen verwijderd van het gelaat. Zorgt voor een stralende, zachte huid waarbij de haartjes niet dikker/donkerder terugkomen. Het zorgt er ook voor dat producten tot wel 60% beter kunnen inwerken dan zonder dermaplaning, wat resulteert in een extra glow & resultaat!

Boosters

Heeft u een specifiek huidprobleem of meerdere huidproblemen?

Dan kunnen we met de HydraFacial® boosters heel gericht aan de slag gaan. Deze boosters geven jouw huid dé ultieme glow en zijn de start van jouw traject richting huidverbetering wat een subliem resultaat geeft!

We overleggen telkens tijdens de behandeling welke boosters we geheel of plaatselijk gaan inzetten.

*standaard vanaf de HydraFacial deluxe

Perk eye en/of Perk lip

Voeg een extra oog- en/of lipbehandeling toe aan jouw HydraFacial. Een zalige toevoeging om deze zone's een enorme boost te geven.

Inclusief thuisproduct zodat je de behandeling thuis verder kan zetten!

◦ Perk LIP: een verfrissende behandeling die de lippen exfolieert, hydrateert en voller maakt.

◦ Perk EYE: deze snelle behandeling verheldert, verstrakt en hydrateert de oogcontour.

*standaard in de CHIQUE'S DIAMOND HydraFacial

Nek -en decolletéverzorging

Laat jouw nek -en decolleté volledig meenemen tijdens jouw HydraFacial.

Epicutis nek -en decolletébooster is specifiek ontwikkeld om deze zone extra te revitaliseren, hydrateren, verstevigen en boosten.

*standaard in de CHIQUE'S DIAMOND HydraFacial

Medisch Ledlicht

Ledlicht verhoogt het resultaat van de behandeling met ongeveer 40% op alle mogelijke manieren: meer herstel van de huid, egaliteit, roodheden, pigmentatie, littekens, structuurverbetering, anti-aging, extra glow,…

*standaard vanaf Hydrafacial Deluxe

Hydojelly Mask

De hydrojelly-masks zijn doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De hydrojelly-masks vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling. Er zijn verschillende hydrojelly-masks beschikbaar, deze passen we aan op jouw huidprobleem. De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Dit trekt vacuüm waardoor de elektrolyten en andere werkstoffen worden samengeperst voor een optimale absorptie!

*standaard in de CHIQUE'S DIAMOND HydraFacial

Massage nek, decolleté & schouders

Voeg een ZEN momentje aan jouw HydraFacial® behandeling toe door een nek, decolleté en schouders massage bij te boeken.

*standaard bij de CHIQUE'S DIAMOND HydraFacial

FAQs

Voor wie is HydraFacial® geschikt?

HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes en de aangewezen behandeling als je een vermoeide en vale huid hebt, een rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes, pigmentvlekken of littekens. Ook bij een door de zon beschadigde huid, een rokershuid, onzuivere huid en grove poriën kan de HydraFacial perfect worden ingezet.

Wanneer wordt een HydraFacial® niet uitgevoerd?

We voeren de behandeling niet uit bij:

◦ actieve infecties

◦ koortsblaasjes

◦ auto-immuunziekten

◦ actieve zonnebrand

◦ bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie

◦ Zwangerschap & borstvoeding

Wat zijn de voorzorginstructies?

◦ 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten

◦ 7 dagen geen Botox of 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen

◦ niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan op de zones waar we de behandeling uitvoeren

◦ niet in de zon zitten voor de behandeling

Wat zijn de nazorginstructies?

◦ Je moet minstens SPF30 gebruiken om pigmentatie te voorkomen. Dit geldt voor elke huidverbeterende behandeling. Ook vermijd je 72u best blootstelling van jouw gelaat aan de zon.

◦ Je kan tijdelijk irritatie, roodheid of schilfering ervaren. Dit duurt normaal maximum 72u. Dit is echter zeer uitzonderlijk bij een Hydrafacial!

◦ Je mag minstens 2 weken geen andere agressieve peelings of laserbehandelingen ondergaan.

◦ Je mag 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw thuisverzorging. Informeer of jouw producten dit bevatten.

◦ Na een HydraFacial worden jouw producten veel beter opgenomen. Als je thuis producten gebruikt met slechte ingrediënten (denk aan: parabenen, alcohol, parfum,..) dan kan daardoor een reactie optreden. Wij kunnen enkel met onze producten 100% garanderen dat dit niet voorvalt. Deze producten zijn gemaakt om diep in de huid te gaan en bevatten geen schadelijke ingrediënten.

Hoe maak ik een afspraak?

Afspraken kunnen enkel online gemaakt worden via deze link.

Ter plaatse kan er na jouw behandeling een vervolgafspraak vastgelegd worden.

Lukt het niet?

Je mag dan steeds mailen naar info@chiquebychiara.be of stuur een whatsapp naar +32 474 30 44 36.

Om de hoeveel tijd kan ik best een HydraFacial® behandeling inboeken?

Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen iedere maand een HydraFacial toe te passen of deze af te wisselen met een andere huidverbeterende behandeling. Onze huid vernieuwt zich namelijk elke 3-4 weken en zo ga je elke keer verder op het resultaat van de vorige behandeling.